Lissa Callens

Lissa Callens

Lissa Callens

Coach (Gent, Oost-Vlaanderen)

Contacts

Adres

Lostraat 35, 9000 Gent

Stuur een bericht

Lissa is gepassioneerd, jong en vol energie en ideeën. Ze biedt een luisterend oor en is iemand die oplossingen aanreikt. Ze motiveert en stimuleert mensen om hun talenten verder te ontwikkelen en/of  persoonlijke groei te realiseren. 

Lissa studeerde Bedrijfspsychologie & Personeelsbeleid aan de Universiteit van Gent.
Dit vulde ze aan met een Specifieke Lerarenopleiding (SLO) in de Psychologie en een opleiding als loopbaancoach. Ze deed ervaring op als Talent Acquisition (rekrutering & selectie met een stuk training & ontwikkeling). Zo ontdekte ze dat hart hart ligt bij het helpen ontwikkelen of ontdekken van talent en bij mensen ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen. Naast haar professioneel leven, heeft Lissa altijd een grote passie gehad voor muziek. Enerzijds deed ze academische ervaring op als zangeres en ging ze van de klassieke muziekacademie & de pop school in Roeselare naar de Academie voor Podiumkunsten in Gent (Jazz & lichte muziek: zang). Anderzijds startte ze als DJ (house, disco, funk, soul). Deze “uit de hand gelopen hobby” heeft haar ook doen groeien tot wie ze vandaag is geworden, zijnde een artiest. Vandaag is ze aan de slag als loopbaancoach, als recruiter, als lesgever/trainer, als professionele zangeres, DJ en producer.

Door de inzichten die ze zelf kreeg gedurende een traject loopbaancoaching, heeft ze deze wending durven nemen in haar leven. Misschien lijkt dit voor sommigen een vreemde combinatie, maar dit is het helemaal niet. Deze puzzel heeft ze – mede door middel van loopbaancoaching die ze zélf ging volgen 6 jaar geleden – net heel doelgericht opgesteld op maat van haar persoon: wat ze écht wil, wie ze is en wat ze kan. Wanneer je voelt dat het tijd is voor iets anders, iets waar je energie kan uit halen, iets waar je gelukkig van wordt, waar je van zal groeien… Geef haar een seintje!

www.lissacallens.com

Contacteer ons