Marijke Vandebroek

Marijke Vandebroek

Oprichter en zaakvoerder

Contacts

Adres

Maastrichterpoort 9/1, 3740 Bilzen

Adres

Romershovenstraat 197a, 3730 Hoeselt

Stuur een bericht

Wil je een loopbaancoach ontmoeten die ervaring en knowhow met een laagdrempelige aanpak en een gezonde dosis humor combineert? Dan moet je zeker kennismaken met Marijke Vandebroek.

Ze studeerde maatschappelijk werk, en bedrijfs- en commercieel management. Ze werkte 17 jaar in de banksector. Maar mensen, psychologie, economie en ondernemen boeiden haar meer dan alleen maar cijfers en statistieken … dus werd ze loopbaancoach en richtte ze in 2014 Human Results op. Haar doel? Werknemers en ondernemers gelukkiger maken door hun professionele knopen te ontwarren en hen in hun zelfsturing te versterken.

Marijke is een oplossingsgerichte loopbaancoach die al honderden werknemers en ondernemers op hun weg naar meer werkplezier en concrete professionele doelen heeft begeleid. Samen met jou brengt ze je loopbaandoelen en sterktes in kaart en stippelt ze de weg uit om die doelen in haalbare stappen te bereiken. Het resultaat? Je ontdekt waar je naartoe wilt en wat je moet doen om er te geraken. Zo voel je je competenter in je job of onderneming en vind je meer plezier in je werk.

Contacteer ons