Sofie Valkeners

Sofie Valkeners

Coach (Tongeren, Limburg)

Contacts

Adres

Hasseltsesteenweg 536, 3700 Tongeren

Stuur een bericht

Advies als toegevoegde waarde, met een passie voor talent gericht werken

Geeft jouw huidige job je niet de voldoening van weleer?  Wil je je (her)oriënteren op de arbeidsmarkt maar ken je de richting nog niet?  Ben je op zoek naar een voor jou ideale combinatie tussen werk en gezin?  Wil je je re-integreren in de arbeidswereld na een periode van burn-out?

Jou begeleiden om je drijfveren en talenten te leren kennen, ontwikkelen, inzetten en ten volle benutten is één van de streefdoelen van Sofie.  Met haar no-nonsense mentaliteit gaat ze hiervoor samen met jou op een praktische en resultaatgerichte manier aan de slag.

Sofie studeerde handelswetenschappen.  Na haar studies kwam ze terecht in de rekruteringssector.  Hier ontdekte ze haar passie:  het vinden van de ideale match tussen werknemer en werkgever, en dit zowel naar jobinhoud als bedrijfscultuur.  Met Sofie als mediator vonden tientallen mensen een voor hen passende functie.

Na een tiental jaar ervaring binnen “soft” HR topics in diverse bedrijven, besliste Sofie zich te richten op talentmanagement, jobcoaching en training van medewerkers alsook leidinggevende binnen ondernemingen.  Hiervoor maakt ze gebruik van de beproefde LEGO® SERIOUS PLAY® methodologie alsook werkt ze met Insights Discovery.

Samenwerken met Sofie betekent jezelf en je ideale loopbaan (beter) leren kennen.

Contacteer ons