Missie en visie

De missie van Human Results

Human Results is een team van meer dan tien experts die werknemers en ondernemers in Vlaanderen in hun carrière via loopbaancoaching begeleiden. We brengen hun sterktes en talenten in kaart, bepalen samen hun professionele doelen en werken een realistisch en stapsgewijs coachingtraject uit om die doelen te bereiken. We helpen onze klanten om de stappen te zetten die nodig zijn om beter te functioneren in hun job of onderneming.

Binnen onze twee pijlers, Human Results Professionals (voor werknemers) en Human Results Business (voor ondernemers), helpen we de carrière van mensen naar concrete doelen en resultaten sturen. Onze pragmatische invalshoek is daarbij een grote meerwaarde: we hebben niet alleen aandacht voor de verwachtingen van onze klant, maar ook voor de wensen van het bedrijf én van de mensen met wie onze klanten moeten samenwerken.

 

De visie van Human Results

De ultieme doelstelling van de loopbaancoaching van Human Results? Werknemers en ondernemers hun professionele wensen laten realiseren. Met onze stapsgewijze aanpak streven we ernaar dat onze klanten zich goed, gewaardeerd en competent in hun job voelen en gericht aan hun resultaten werken. We zetten de sterktes van mensen in als we hun doelen bepalen. We helpen hen de persoon te zijn die ze willen zijn, als mens én als professional.

 

 

Loopbaancoaching

Ben je op zoek naar loopbaancoaching om je professionele doelen te bereiken en meer voldoening uit je job of onderneming te halen? Neem dan gerust contact met ons op voor een eerste kennismaking.

Neem contact op

Contacteer ons